PATSECOVA
Search

El consum responsable des del PATSECOVA

Un dels principis d’actuació del PATSECOVA és fer el seu contingut accessible i intel·ligible per al conjunt de la ciutadania. Per aqueix motiu s’ha elaborat una guia que conjumina dos objectius:

· Explicar de manera sintètica què és el PATSECOVA, en quins principis s’inspira i quins són els seus objectius principals.

· Despertar l’interès pels principis del consum responsable i mostrar les implicacions que s’amaguen després d’un acte tan habitual i quotidià com és comprar.

El comerç està al servei de les persones consumidores i usuàries, per la qual cosa aquestes també són protagonistes del Pla.

D’una banda, el Pla garanteix i protegeix el dret de lliure elecció de la ciutadania, perquè aquesta, de manera responsable i informada, puga consumir en condicions de proximitat, accessibilitat i diversitat.

D’altra banda, a més de reduir l’impacte mediambiental del comerç, el Pla aspira al fet que les persones consumidores desenvolupen un rol actiu en la transició ecològica, repensant els seus patrons de consum i estils de vida, consumint de forma més sostenible.

Descàrrega la guia punxant en la imatge

Compartir:

Noticias

El plan para

Empresas

Patsecova empresas

El plan para

Adminis-
traciones

Patsecova administración

El plan para

Ciudadanía

Patsecova ciudadanía