PATSECOVA
Search

S’inicia l’exposició pública de la proposta de l’Agenda Urbana Valenciana

El passat dia 17 de gener va donar inici el període d’exposició pública de la proposta d’Agenda Urbana Valenciana, una vegada concloses les jornades de participació dels sis grans blocs temàtics: economia urbana, territori i ciutat, governança urbana, qualitat urbana i salut, dret a l’hàbitat i ciutat connectada.

Cadascun d’aquests blocs inclou una sèrie de continguts que reflecteixen els grans problemes i oportunitats en relació amb el futur de les ciutats de la Comunitat Valenciana.

L’Agenda s’ha concebut mitjançant un procés cooperatiu i codisenyat des de la base.

Finalitzades ja les fases de presentació de l’elaboració de l’Agenda, creació d’un òrgan de participació i representació política, les jornades de participació per a cadascun dels blocs temàtics i la presentació pública de la proposta de l’Agenda Urbana Valenciana, s’inicia ara un tràmit d’exposició pública que servirà per a poder matisar i modificar el contingut dels blocs com a resultat del procés obert de consulta.

El termini de participació pública és de dos mesos. La documentació en format paper pot consultar-se en dies laborables, en horari de matins (9.00 hores a 14.00 hores), en les dependències de la Secretaria Autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, ciutat administrativa 9 d’Octubre – Torre 1, planta dotze, Carrer de la Democràcia 77, 46018 València.

De manera telemàtica, pot consultar-se en aquest enllaç.

La resolució completa publicada en el DOGV pot consultar-se ací.

Compartir:

Noticias

El plan para

Empresas

Patsecova empresas

El plan para

Adminis-
traciones

Patsecova administración

El plan para

Ciudadanía

Patsecova ciudadanía